pondělí 30. srpna 2021

Easy Cheesy, Pizza Hut

Kdo by si kdy pomyslel, že největší novinkou na poli fast foodů bude sýrová pizza... Inu, jdeme na to.


Pizza Hut a jejich středeční 1+1 můžu směle označit za asi největší současnou pecku poměru cena/výkon. Kdysi by tomu mohly konkurovat kupóny 1+1 Big Mac, ty ale McDonald's pohřbil už pár let zpátky. Takže pokud jste dva, čtyři, šest nebo jinej sudej počet lidí, máte malej hlad a v kapse skoro prázdno, oběd u Pizza Hut je jasná volba.


A takhle vypadá Easy Cheesy pizza. Skoro jako na obrázku. Ono totiž ani na obrázku to není žádná krasavice. Speklá sýrová kejda na těstě. Tak trochu přemýšlím, proč jsem si vlastně objednal sýrovou pizzu, když jsem nikdy neměl rád vyloženě sýrový pizzy. Asi ten název. Easy Cheesy, ou yeah!


No abych to shrnul. Nebo vůbec začal a pak to mohl shrnout. Easy Cheesy od Pizza Hut obsahuje mozzarellu, čedar, sýr Corregio a podle webu jakýsi další sýr s názvem sýr. Podle mě jsou tam ale jen ty tři sýry. Základ je smetanovej. Pizza kupodivu působí relativně lehkým dojmem. Určitě lehčím než klasický český quattro formaggi, kdy součet počtu procent všech druhů eidamů na pizze musí být roven nebo větší než 120. Easy Cheesy má celkem povedenej výběr sýrů. Ucítíte čedar, ucítíte mozzarellu, trochu divně to smrdí, asi po Corregiu (Pizza Huttí verze parmazánu) a smetanovej základ je příjemně smetanovej a k sýrům se hodí.

Já si na pizze pochutnal, ale i přes menší (standardní) velikost už jsem měl ke konci sýrů plný kecky a sýrovou pizzu nechci chvilku vidět. Tak jako tak pro fanoušky sýrových pizz je tahle povedená. Pro fanoušky Pizza Hut to může být příjemný zpestření a v rámci akce 1+1 ji můžete dostat za nějakých 60 korun, což je cena naprosto famózně fantastická. Za plnou cenu, 129 korun, už to taková perda není. To bych spíš volil něco s masem. Každopádně palec nahoru pro Pizza Hut. Alespoň někdo nespí na vavřínech a vymýšlí novinky.

Žádné komentáře:

Okomentovat