pátek 26. srpna 2022

MIRAI Menu, McDonald's

MIRAI Menu

Dlouho jsem hledal oběd, při kterým bych snědl neuvěřitelných 7 gramů vlákniny. Pak jsem si všiml, že legendární Mirai menu má přesně tohle obří množství vlákniny. A to je prostě bomba. Pokud si tohle menu dáte čtyřikrát, tak máte skoro doporučený množství vlákniny na den. A ostatní atributy vám jediný Mirai Menu zaplní na celej den! Takže je to vlastně takový super jídlo. Pokud si ho dáte na snídani, už byste ten den neměli a nemuseli jíst nic jinýho. A co se cukru týče, tak na ten bacha i den po tom. Prostě bomba. A jedné nejmenované redaktorce z Mirai Menu dokonce začla týct krev z nosu. V tu chvíli bylo jasno, že to taky hecnu. Snědl jsem ho? Pochutnal jsem si? Odkud začala týct krev mě? Čtěte dál.


Kapelu Mirai neznám a pokud se nepletu, tak je to jedna z těch, kvůli které musím furt přepínat rádio v autě, takže jdeme hodnotit spíš jídlo. Mirai Menu obsahuje Big Mac, malý hranolky, dvě nugetky, dva stripsy, sladkokyselou omáčku, velký pití a karamelovou zmrzku s posypkou z Lotusek. To všechno za krásných 299 korun.


Trochu jsem se bál, že to do sebe nezvládnu natlačit během ne zrovna dlouhé pauzy na oběd. No bál jsem se zbytečně. Nejen, že jsem to do sebe nasoukal za pár minut, dokonce jsem se nenajedl o nic víc než v mým oblíbeným asijským bistru Hanoi (Hanoi - dobrá čína!). 

Big Mac sám o sobě je samozřejmě podprůměrně velkej sendvič. Mimochodem už vím, v čem jsou housky rozdílný od těch původních. Nejen barva, ale i výrobce a země původu. Původní byly z Rakouska, teďkom se k nám vozí housky z Polska. A pak že lepší prezentace sendvičů. Ehm...

Hranolky jsou malý, takže zase žádná výzva. Natřikrát hrábnete do pytlíku a máte prázdno jak ve vlastní palici (pokud jste si menu koupili). Dva stripsy potěší, dvě nugety... to je taky jakoby tam nebylo nic. Omáčka je jasná věc, bez ní by nugety nikdo nejedl.


Co tam máme dál. Velký pití, já si vybral Coca Colu. Tu snad nemusím popisovat. A pak už vám zbývá jen karamelová zmrzlina se sušenkovou posypkou. Ta byla celkem fajn a zrovna u té mi ani nevadilo, že byla taky prťavá. Na zmrzliny halt moc nejsem.


Takže tohle všechno sníte, pokud jste sadisti, tak si můžete zahrát i o lístky na koncert s QR kódem na krabičce, vyhodíte asi třicet kilo papíru do odpadu a odejdete. Mirai Menu. Za 299 korun. Tohle menu je blbej vtip, jeho cena je blbej vtip, poměr cena/výkon je blbej vtip. Celý tohle promo je prostě jen blbej vtip. Stejně blbej, jako je blbá tahle recenze. Sorryjako, ale na tohle snad nemůžou utáhnout ani těch pár puberťáků trávících léto na sociálních sítích.

Tohle menu prostě není žádná výzva. Jen pro vaši peněženku. Nedoporučuju nikomu, ani těm největším fanouškům kapely Mirai. Kupte si normální menu za polovinu, zmrzku si dejte za nějakej kupón v aplikaci a ušetříte stovku...

PS: Krev mi netekla odnikud. Paní redaktorka spíš lovila holuby...

Žádné komentáře:

Okomentovat