úterý 26. března 2019

Konec jedné éry

Dámy, pánové, osoby třetího pohlaví a němečtí turisté,

Celých dlouhých krásných osm let jsem psal blbosti na internet a za tu dobu se našlo dost lidí, kteří to četli a dokonce se to některým i líbilo. Za to moc děkuju, ale změna je život a je třeba udělat změnu i tady, v Mekce nezdravé stravy. Protože rodinných příslušníků je čím dál víc, práce je taky čím dál víc, ale koníčků a času pořád stejně (dilataci času se mi v domácích podmínkách rozjet nepodařilo), tak je třeba se někam posunout. Nebojte, blog rušit nebudu. Pořád mě baví baštit junk food a pak o něm psát. Ale protože jedna recenze zabere i tři hodiny čistýho času a tím pádem skoro celej volnej večer, rozhodl jsem se tenhle blog zkusit monetizovat. Pokud tady bude reklama a vydělá alespoň na dvoje balení plínek měsíčně, tak nebudu muset během psaní recenzí tak moc myslet na to, že bych měl daný čas raději věnovat rodině než kydat něco do kyberprostoru. Nebudu vás nutit sdílet články nebo kamkoliv klikat, nejsme na Youtube, ale budete muset přežít kus reklamy lítající tady někde okolo. A já vlastně taky. Beztak sem lezu nejčastěji...

Takže brzo se tu možná objeví nějaká ta reklama (AdSense). Díky za pochopení. Souhlasný a kladný komentáře můžete zanechat v komentářích. Nesouhlasný, vulgární a agresivní komentáře prosím směrujte na Kalouska nebo nejbližší pražskou kavárnu. Ti už jsou zvyklí.

PS: Taky bych prý měl mít kontrolu nad samotnou reklamou. Proto pokud uvidíte závadný reklamy na saláty, veganský výrobky a podobně, neváhejte a pište. Já je okamžitě odstraním!

15 komentářů:

  1. Konečne dôkaz, že je Kavoni tiež len človek a nie nejaký unudený rentiér, čo potajomky raz za týždeň vymení kaviár za junk food!

    Veľa šťastia a fanúšikovia povinne klikáme na reklamy, ju?!

    Tisha

    OdpovědětVymazat
  2. Hodím si tě do whitelistu adblocku a budu klikat na všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na všechno radši ne. Už jsem tam taky zahlídl Ketomix. Chtěl jsem ho smazat, ale zatím asi bezúspěšně. :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Adblock je nástroj Satana! (přiznávám, taky jsem ho kdysi používal) :)

      Vymazat
  4. Jediná nevhodná reklama, tedy na zdravé jídlo, tak končím.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky bohu...
    Fakt mě vyděsilo, že to bude konec tohoto blogu (sleduji ho tak 2-3x týdně jestli je něco nového). Reklamu samozřejmě chápu a naprosto přijímám, je to skvělý nápad. Nu, budu se těšit na další recenze. ��

    OdpovědětVymazat
  6. Už som sa zlakol... Samozřejmě chápu a vše podporuju, těším se na další skvělé recenze! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Taktéž jsem umístil web do výjimek adblocku. :) Kdybys to položil, tak nám tu zbyde jen Jdeme žebrat a to fakt nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Chlupatý ruce se taky občas podívám, ale vypadá to, že se poslední dobou fast foodům vyhýbá...

      Vymazat
    2. Tomu se vzhledem k novinkám moc nedivím. Sem tam na něco mrknu, pokud je to jídlo dostupný republikově a do teď nemůžu dostatečně poděkovat tomu, kdo poradil v komentářích ho sledovat v 1,5x rychlosti videa. :) I tak ale většinou vypínám hned po vytvoření vlastního dojmu na pokrm.

      Vymazat