čtvrtek 17. března 2011

Pizzerie Fortuna, Ostrava

POZOR!!! Aktualní recenzi najdete ZDE. Tahle recenze není aktuální, je rok stará a dnes situace vypadá opravdu jinak.


http://kavoni.blogspot.cz/2012/06/pizzerie-fortuna-ostrava-aktualizace.html




Bydlíte v Ostravě nebo v okolí, je neděle, nechce se vám vařit a máte hlad? Pokud jste řekli 4x ANO, tak mám pro vás řešení. Tím je Pizzerie Fortuna v Ostravě-Zábřehu a její jumbo pizza XXXL.



Tahle pizza je fakt obří. Průměr 60 cm mluví za vše. A co je nejlepší, je každou neděli za cenu normální pizzy. Je to tak, pizza o obvodu 188,4 cm a obsahu 2826 cm čtverečných za cenu kolem 120 korun. Nevěříte? Běžte se podívat. :) Pokud na ni půjdete ve dvou, můžu vám zaručit, že si půlku ještě odnesete domů (krabice na pizzu stojí 15 korun).



Do Fortuny můžete samozřejmě přijít i jakýkkoliv jiný den, než jen v neděli. Pizzu tam mají moc dobrou. Ne tak moc, jak již v recenzované Pizzerii U Šneka, ale rozhodně hodně nadprůměrnou. A nejen tu. Vaři i normální jídla a jsou v tom dobří. A servis jako tam najdete málokde. Tak třeba před hlavním chodem nebo polívkou vám přinesou rozpečený bagetky s bylinkovým máslem jako předrkm a úplně zadarmo (neplatí pro obří pizzu). Úplně jako v dražších restauracích, do kterých vás bez kravaty pomalu ani nepustí. A tím nekončí. Třeba česnečku vám přinesou se žloutkem, česnekem a krutónama v samostatných mističkách, takže dochucení je jen na vás.



K jídlu si můžete dát vychlazenej Radegast 12° nebo cokoliv jinýho. Pizzerie je rozdělena na dvě části a to na kuřáckou a nekuřáckou. Sednout do kuřácké si můžete, i když jste nekuřáci, protože klimatizaci mají řešenou dobře. Servis je vynikající a na jídlo nebo pití nečekáte moc dlouho ani když je hospoda plná.



Takže pivo dobrý, jídlo dobrý, ceny dobrý, servis a prostředí dobrý. Prostě restaurace, která stojí za vyzkoušení. A pizza větší než vaše nová LCD TV reklamu snad ani nepotřebuje. Ale leták na ni sem dát prostě musím. :) Všimněte si rozdílu mezi normální a obří pizzou.


 http://www.startronic.cz/restaurace/pizzerie-fortuna/
 http://www.startronic.cz/data/soubory/pizzerie-jdelnanpojov-lstek.swf

1 komentář:

  1. dnes u vas obsluha klobouk dolu a kuchyně neni co dodat vše uplně super!!!!!

    OdpovědětVymazat