pátek 11. března 2011

Salcburský hot-dog

Včera na večeři a dneska na oběd sem si udělal jednu ověřenou klasiku a tou je Salcburský hot-dog. Celkem jednoduchý a rychlý jídlo, po kterým nebudete mít hlad spoustu hodin. :)

Suroviny (pro 2 lidi):
6 housek k dopečení
6 tenkých bavorských klobásek
2 cibule
kysané zelí
hořčice
kečup
olej

Nejprve si dejte rozehřát troubu na housky. Než se trouba rozehřeje, tak si nakrájejte cibuli na kolečka a dejte smažit na pánev. Na další pánvi nebo grilu si dejte smažit bavorský klobásky. Vezměte si housky na dopečení a podélně je trochu rozřízněte tak, aby se tam vešla klobáska. Moc to nepřežeňte, ať se vám po dopečení nerozpadnou. Housky položte na plech a dejte do trouby. Doporučuji housky na plech pokládat naříznutou částí dolů. Když je dáte obráceně, "spoj" housek bude hodně křupavej a houska praskne, jakmile do ní narvete klobásu. Pečte podle návodu na obalu od housek. Až jsou housky dodělaný, vytáhněte je z trouby a dovnitř vetřete trochu kečupu a hořčice. Položte do ní zelí, na zelí klobásku a na klobásku osmažená kolečka cibule. To je všechno. Rychlý a dobrý. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat