neděle 13. března 2022

Spicy McChicken, McDonald's

Jak moc pálí?

Už mě to nebaví. Nebaví! A víte co? Prdím na tyhle recenze. Prdím na ně tak, jak na nás prdí McDonald's s vymýšlením novinek. Jak oni na nás, tak já na vás. Tady máte recenzi na Spicy McChicken. Že stojí za prd si stěžujte třeba ve frontě u nejbližšího úřadu práce nebo u plechovek s gulášem v Kauflandu.


McChicken, místo majonézy máte pikantní omáčku a rajče navíc. Woohooo! ...


Když dojdou krabičky, dostanete ho v papíru.


Salát je nasekanej na prťavý kousky, bude vám všude padat. Kuřecí plátek je obalovaný kuře, trochu jako kuře chutná, ale víc jde cítit obal.


Rajčata jsou fajn. Dva kousky pokryjou skoro celej sendvič a dodají krásnou svěžest.


Nová omáčka, podle webu habanero, je pikantní. Je pikantní lehce nad průměrem. Bohužel se moc nekoná taková ta perfektně ovocně řízná pálivost, kterou se vyznačujou papričky habanero. Naopak jde zase spíš o tu vtíravou trvalou pikantnost, kterou získáte použitím mletýho chilli. Nepálí tolik jako Hot Devil omáčka, ale pálí o chlup víc jako samotný Spicy McNuggets. Průměrný čerstvě náctiletý publikum bude nadšený, pro zbytek celkem nuda. Omáčka to není špatná a v nějakým dobře vyladěným novým sendviči si ji dokážu představit. Do McChicken se ale moc nehodí. Omáčka lehce přebije chuť kuřete a zelenina je jen zelenina. K hovězímu by sedla víc. Ale to by se někdo musel snažit a snaha dost bolí.


Celkově je Spicy McChicken taková ta novinka, která zapadne ještě dřív než skončí. Milovníky McChicken nenadchne, protože originál je o třídu lepší (ač pořád nuda) a milovníky pikantního taky nevystřelí, protože nemá čím. Prostě takový nějaký pffff. Jako celá současná nabídka největšího fast foodovýho řetězce v naší krásně zemi. Cena je 89 korun samostatně a 149 ve velkým menu. Jestli vám to za to stojí nechám na vás. Já končím s recenzí. Prdím na to. Ale to už jsme si vyjasnili v úvodu...

Žádné komentáře:

Okomentovat