sobota 27. listopadu 2021

Capricciosa, Pizza Hut

Někdy je prostě třeba jen taková rychlovka. Zvlášť pak o líným sobotním víkendu. Takže se pohodlně usaďte nebo ulehněte, uvolněte se a užijte si sobotní ryhlorecenzi na pizzu Capricciosa od Pizza Hut.


Capricciosa obsahuje cherry rajčátka, černý olivy, šunku, žampiony, mozzarellu a rajčatovej základ.


Ve skutečnosti vypadá takhle. Na pohled nic extra, ale fast food je halt fast food. Šunka mi přišla docela dost kvalitní. V peci se dost vysušila a bylo poznat, že obsah masa atakuje devadesátku. Žampiony vypadaly dost unyle, ale chuťově splňovaly pojem žampiony dokonale. Černý olivy byly takový ty klasický levnější, který víc chutnají po železitým nálevu než po olivách. Takže jsou to vlastně obarvený zelený olivy. Na pravý černý zapomeňte. Tady bych si rýpnul a raději bych viděl zelený, když už tam nedávají pravý černý olivy. Naopak cherry rajčátka byly dokonalý. Upečený akorát tak, aby vynikla ta perfektní chuť pečených rajčat. Klidně jich tam mohl být dvojnásobek.


Mozzarella byla fajn, nebylo ji tam moc, což mám rád a pěkně doplňovala pizzu. Rajčatovej základ mi chutnal moc. Silná chuť rajčat, dobrá konzistence, množství mohlo být o chlup větší. Těsto v pohodě. Nečekejte italskou tenkou klasiku, ale spíš to kynutý americký. Za mě v pohodě. Cítit budete zrovna to, co máte v puse. Není tam toho moc, takže nějaký inovativní kombinace surovin nečekejte.

Pizzu od Pizza Hut mám osobně rád. Slušnej rajčatovej základ, dobrý těsto, relativně kvalitní suroviny (když to člověk srovná s průměrným pizzovým rozvozem) a jako lehčí oběd v pohodě stačí i ta jejich malá velikost. Minusem je pak určitě cena. Pizza Capricciosa vás vyjde na 139 korun, což je podle mě za danou placku hodně. Dost si ale polepšíte, pokud si na ni zajdete ve středu v rámci 1+1 zdarma, přiberete třeba Vegemanii a máte dvě pizzy za 139 korun. To už je ultimátní cena/výkon nabídka, která ve fast foodech nemá momentálně konkurenci. Ostatní dny bych asi volil jinou pizzu a nebo spíš jinej stánek...

Konec sobotní rychlovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat