středa 23. května 2018

Trojitý Whopper, Burger King

Čas od nečasu přijde tip od čtenáře. A nečas od času ten tip stojí za to. Do konce května má Burger King kupóny a na rozdíl od těch minulých, tyhle stojí za to. Kdo má BK aplikaci, ať se mrkne sám. Já bych vypíchnul Dvojitý Steakhouse za 99,- nebo Trojitý Whopper za stejnou cenu. Já si vybral Trojitý Whopper.

A lituju jen jedné věci. Teda dvou. Svýho výběru a toho, že nepoužívám podtitulky. Tady by se třeba hodilo "Trojitý Whopper aneb tragédie jedné housky", "Trojitý Whopper a houska, který byla i nebyla" nebo "Trojitý Whopper a elementární rozklad" a podobně. No řeknu to asi takhle. Maso klasika. Bylo ho moc (nečekaně), ale kupodivu nebylo nějak přehnaně suchý. Asi jediný plus tohodle sendviče. Množství majonézy a kečupu bylo průměrný. Zelenina byla průměrná. Celková kombinace chutí fádní. A houska? Škoda slov. Užijte si virtuální tapisérii.


Část jedna - rozbalení:




Část dvě - kousnutí první:



Část tři - pár dalších kousnutí:




Část čtyři - závěrečný boj.



Milý Burger Kingu. Tohle je houska na prémiový sendviče? Na vaši vlajkovou loď? Na sendviče, za který chcete klidně i víc jak 150 korun? Co víc dodat. Snad radši nic.

5 komentářů:

  1. S těmi kupóny je jedna zrádnost - platí jen v některých provozovnách BK (viz aplikace). V Praze na hl. n. mě s tím poslali do háje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nádraží a na letišti takové akce obvykle neplatí, nejsou tam potřeba :(

      Vymazat
    2. Tam to má jiný frančízant a podobný akce bohužel nevedou.

      Vymazat
    3. Dobře a máte tedy reálně vyzkoušené uplatnění kupónů jinde po Praze (dle aplikace lze pouze na letišti) nebo jenom hádáte? Jinak na hl. n. jsem za minulé kupóny kupoval bez problémů.

      Vymazat
  2. V Rakousku jsou bulky ok, tady to jde opravdu do kytek Milan

    OdpovědětVymazat