úterý 3. října 2023

Toast sýr&slanina, KFC

Máte suchý vajca? Pokud si na ně zajdete do KFC, tak určitě. Dvakrát jsem dal KFCčku snídaňovou šanci a vždycky jsem měl vajca sušší jak kbelík písku. Prostě vezmou vajco, hodí ho na plotnu do formičky a pak čekají dvě až tři století, než se k vám dostane v sendviči. Inu, třeba to někomu nevadí. Já nemám rád suchý vajca. Nesnáším suchý vajca. Pokud takový vajco najdu na chlebíčku, slušně a decentně ho odpinknu na vedlejší chlebíček a až pak si můžu chlebíček vychutnat. Bonton nebonton, suchý vajca ne. Tuhle jsem ale šel brzo ráno okolo KFC a při pohledu na Colonelův upřímný a brejlatý pohled na ceduli jsem si vzpomněl na našeho premiéra. A přepadla mě nervozita, strach z budoucna, flashbacky z Biedronky a hlad. Úporný hlad přikazující tělu udělat si zásoby tuku na zimu. Poslechl jsem, vzal za kliku a jal se vybírat něco, z čeho se nezardousím suchostí. Toast se sýrem a slaninou nevypadal tak špatně. Teda vypadal taky suše, ale alespoň nebudu mít suchý vajca.


Podle webu, názvu a obrázku tam najdete slaninu a sýr. Celkem nuda.



A jak to zní, tak to i chutná. Nudně. Ale přesně takovou nudu očekáváte, pokud si podobnej sendvič objednáte. Neobyčejná chuť obyčejné slaniny, celkem dobrej sýr a přísahal bych na smrt všech vajec v KFC, že jsem tam měl i smaženou cibulku. Ale dost možná mi půlka mozku ještě hibernovala. Co mi trochu chybělo byla nějaká omáčka. Ale motto manažerů vymýšlejících snídaně znělo jasně. Bez bezednýho kelímku, najdou tě na chodníku.

Toast se sýrem a slaninou od KFC mi celkem chutnal. Byla to nuda, ale pokud máte chuť na něco teplýho po ránu a nacházíte se u zdroje tekutin, tak je to rozhodně lepší volba než cokoliv, co u nich obsahuje jejich KFC volský oka. Bramborový rösti za menší příplatek doporučuju bez výhrad. Ty jsou fajn a nejspíš vás zasytí víc jak samotnej toast. Cena toastu je 39 korun. To tak nějak odpovídá tomu, co dostanete. Spíš než samotný suroviny tady platíte za to, že kvůli vám někdo musí trčet v práci už od šesti ráno. Rösti navíc stály nějakých 29 korun. A pokud okolo sebe ráno vidíte nevídaný navál seniorů před pokladnou, tak se rozdává káva zdarma. Dobrou chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat