čtvrtek 26. července 2012

Kalocsai Grill Krém

Asi mě budete mít za blázna, ale du sem vychválit jednu vymoženost. Polotovary na marinády na grilování asi znáte všichni. Většinou v prášku nebo v tekutým stavu. Pak nějakýmu Maďarovi hráblo a vytvořil grilovací pastu. A ne jen grilovací. Můžete sehnat i paprikovou, gulášovou a podobně. Všechny příchutě, který se od Maďarů tak nějak očekávaj. Nevím, jestli je to tím, že sem z jedné osminy Maďar, ale po téhle pastě sem se mohl doslova utlouct. Dá se to sehnat ve specializovaných obchodech s kořením, obchodech s věcma na grilování, v Tescu nebo i na internetu třeba ZDE. Na té stránce najdete taky složení. Použití je víc než jednoduchý. Naklepete maso, pomažete pastou a grilujete/smažíte. Žádný solení a podobný kraviny. A ta chuť masa potom! Mňam! Není nad maďarský papriky. Až půjdete Tescem, určitě vyzkoušejte.




PS: Za tenhle článek mi nikdo nic nezaplatil, ale pokud si to majitel společnosti nebo dovozce téhle lahůdky přečte a bude mě chtít odměnit, beru krabici téhle lahůdky. Nebo aspoň stovku... nebo aspoň obdivný pohlazení monitoru...

1 komentář:

  1. :-) já kupuju tu spagetti a paprik.krém v tubě pálivý-jde to namazat na chleba, omáčet v tom anglickou slaninu k vínu, topinky a hroznový víno. I mad.klobásu z trhu. Mňaaaam. Tuhle grilovací okamžitě kupuju :-) Tyhle věci jsou neskutečně dobrý. Ale spoustaa lidí je nezná.

    OdpovědětVymazat