sobota 31. prosince 2016

Koleno Munster, Bageterie Boulevard - rychlorecenze

Cože? Já mám nějakej blog? Hmmm. Ne, chvilu vážně. Spousta povinností se seběhlo v jeden čas a nebyl čas na koníčky, počítač mi odešel do křemíkovýho nebe a ostatní kýbl výmluv. Nebudu si vylívat srdíčko, ale vyleju si foťáček, abyste se na konec roku nenudili. Hodím sem pár věcí, co jsem měl v plánu zrecenzovat regulérně. Samozřejmě to budou spíš rychlorecenze, protože přesný chutě dva měsíce starý bagety se z mozku tahají dost těžko. Každopádně díky věrným fanouškům za trpělivost a za parádní komentáře vpravo ve sloupku. Sem tam jsem se i zasmál. :) A teď jedeme dál!

Jako první a nejstarší relikt ve foťáku je bageta Koleno Munster z Bageterie Boulevard. A protože je pořád v nabídce, můžete ho ochutnat taky. I když si prve radši projděte tuhle recenzi (varování), než se vydáte na cestu.


Tuhle "chuťovku" vymyslel pan Kalina. Pokud máte rádi dramatický televizní show plný namyšlených a protivných brunet, tak ho asi znáte. Pán je gastroprofík (stejně jako já, viz můj letitý recept na buřty s tvarglema) a tak jsem si od bagety sliboval celkem dost. Obsahuje uzený koleno, sýr Munster, zelný salátek a cibulku. A nebudu to dál protahovat, protože jsem sliboval krátkou recenzi. Tahle bageta byla jedním slovem odporná. Ale opravdu. Fuj.


Studený uzený koleno možná ještě nebylo tak strašný, ale v kombinaci s opravdu smradlavým sýrem Munster to chutnalo jak podlaha z kadibudky. Cibulku ani salátek si moc nepamatuju. Jen ten divnej sýr v obřím množství. A to mi smradlavý sýry nevadí (viz můj recept na zapečený buřty s tvarglema). No Munster mě nezaujal. Svoje fanoušky si najde určitě. Ale já tu pachuť cítil ještě půl dne na jazyku a bylo mě vyloženě zle. Tahle bageta brzo končí díky zimnímu menu a to je podle mě jedině dobře. Už nikdy víc. Pokud máte nějakou divnou úchylku a smrad masovýho hrobu zalitýho mlíkem vás vzrušuje, zajděte si do bagetérky. Pokud jste normální, zajděte si jinam...

PS: Takhle vypadá jejich medová máslová dýně v tortille:

1 komentář:

  1. Škoda, že recenze nevyšla dřív, než jsem si stihla bagetu dát Těšila jsem se na ni, ale musím souhlasit s tím, že sýr je naprosto odporný! :(

    OdpovědětVymazat