sobota 6. srpna 2016

Smažák a Bavorák, Bageterie Boulevard

Rychlovky rychle!


Smažák. Smažák v housce se salátem a tatarkou.


Bagetka obyčejná, jakou seženete v Albertu. Což nemusí být na škodu, není chuťově špatná. Sýr studenej. Studená obalená cihla eidamu je eklhaft a pokud nemáte opravdu hlad, nejspíš poletí do koše (já hlad měl). Salát no comment. Tatarka dobrá, ale studenej sýr nenapraví. Ani teplá verze nejspíš nebude nic extra. Svých 39 korun utraťte jinde a líp. Třeba je dejte na charitu pro absolventy filozofických fakult nebo pošlete na Zemanův účet na zaplacení státního dluhu.


Bavorák. Sekaná v housce s hořčicí a okurkou.


Celkem fajn sekaná se sýrem. Taková ta low endová, kterou taky seženete v Albertu. Někomu přijde naprosto odporná a někdo se po ni může utlouct. Já patřím do druhé skupiny, takže za mě palec nahoru. Byla dokonce teplá. Hořčice byla festivalově oranžová a festovně přeslazená. Byl v ní cítit hodně med, trochu ocet a pikantnost samotných hořčičných semínek se krčila v zadu v rohu. Nebyla vyloženě špatná, chutnala mi. Jen k té sekané a okurkám se moc nehodila. V Německu to tak asi baští, ale já bych radši normálnější hořčici. Okurky byly fajn. Klasický český. Akorát kyselý a fajně křupaly. Za Bavorák těch 39 korun klidně dejte. Takže se vyprdněte na filozofy i Zemanův účet a i ty peníze za Smažák dejte za druhej Bavorák. Najíte se a nebudete sponzorovat ochlasty.

Žádné komentáře:

Okomentovat