úterý 28. října 2014

Rocker Fresh, KFC

V Polsku se nebojí ničeho. Zakázat potraty. Budovat jednu z největších evropských armád. Šoupnout ke kuřeti s majonézou salátovou okurku. Zdražit o bura a vyrukovat se staronovou rokovou akcí. Recenze na Rocker Fresh je tady!


Původní Rocker byla vítaná konkurence v kolbišti levných fast foodových svačin. Pak přišly hodně povedený Duetos a KFC, alespoň co se "fajnovek" týče, nabralo ten správnej směr. Ale je Rocker Fresh opravdu tím správným pokračováním? Začněme začátkem. Rocker Fresh obsahuje majonézu, salát, salátový okurky, kus rajčete a obalovaný smažený kuře. To všechno je v housce. Houska je celkem fajn. Taková ta klasika. Velikostí odpovídá ceně. Majonéza špatná nebyla. Bohužel ji bylo přesně tolik, co na obrázku. Tři kapky. Rajče krájela snad průhledná lesní víla k obrazu svýmu. Filmaři by ho mohli používat jako červenej filtr na kamery. Chuťově se tak nemělo ani nejmenší šanci prosadit. Salát byl fajn a jako jeden z mála byl celkem fajn zastoupenej i množstevně.


Ale tenhle sendvič je hlavně o okurkách a o mase. Tady bohužel selhalo obojí. Alespoň v mojí porci. Okurek tam bylo dost. Bohužel. Když pominu už ten fakt, že salátová okurka strčená do majonézy ke kuřeti mi přijde opravdu úchylná, tak i ta její chuť byla nějaká divná. Nevím proč, ale ta okurka chutnala opravdu, opravdu příšerně. Nevím, jestli byla neomytá a nakrájeli ji tak, jak ji dostali. Přímo z hnoje nebo tak něco. Každopádně sem si opravdu nepochutnal. A kousek masa taky nebyla žádná hitparáda. Minulej rok jsem si na stehenním mase celkem pochutnal a i když mi vadila jeho nepikantnost, tak zbytek byl super. Letos jsem dostal opravdu šlachovitej kousek, kterej se mi ještě k tomu zdál uprostřed podezřele růžovej. Zrovna mě to vůbec nevadí, žaludek mám trénovanej na cokoliv. Ale většině lidem kuřecí medium asi vadí. A nebyla to až taková náhoda, protože jsem si koupil i obyčejnej Rocker na porovnání a tam to maso bylo úplně stejný. Čiže kvalita samotná a kvalita zpracování masa klesla, cena vzrostla. Škoda.


Celkovou chuť sendviče tvoří pochybný maso a pochybný okurky. Majonéza, houska a zbytek zeleniny je pak v pořádku. Jako celek to ale nefunguje a i kdybych dostal kvalitní maso, tak to bude lehká katastrofa. Samozřejmě za Rocker Fresh chce KFC 39,- a tak nemůžete čekat zázraky. Ale opravdu je lepší si připlatit za pořádný kus kvalitního kuřecího a koupit si třeba Hot Wings nebo Grander. I když i ten Grander mi poslední dobou přijde, že šel s kvalitou masa dolů...

Co říct závěrem? Pokud u KFC máte chuť na dvojhubku, berte obyčejnej Rocker a doufejte v kvalitnější kousek masa. Pak to za ty peníze určitě stojí. Od Rockera Fresh se ale držte zpátky.

7 komentářů:

  1. Vypadá úžasně ! :P musím zkusit

    OdpovědětVymazat
  2. Já si freshe už párkrát dal a nebyl jsem zklamaný ani nadšený. Já na tyhle fajnovky nejsem. Když mám hlad, tak pořádný :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z těhle ''jednohubek'' je prostě stále nejlepší Longer.

    OdpovědětVymazat
  4. Longer nikdy - vzhledem k tomu, kolik tam dávají masa. Kousat housku s houskou a kečupem za ty prachy fakt ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Je fakt, že ráda zkouším nový ale do toho Rockera se mi nechtělo to si dam radši iTwist a nebo jak pises priplatim si a dam si něco lepšího .. :-) u kfc mam radši tortily či kuřecí kousky .... housky s masem bodují spíš u Mc či Burger King :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já s rockerem fresh problém neměl. Maso vynikající, dva plátky rajčete (celkem tlustý, i když chuťově takový to typický nedozrálý rajče z Tesca...), dost omáčky, okurky jsem tam snad ani nezahlídl... Bohužel, za 39,- už to nemá moc cenu. Bejt to za 29Kč tak je to fajn, ale takhle? To už radši Snack it easy 2 od konkurence :)

    OdpovědětVymazat