pátek 22. července 2011

Pesto Burger McDonald's

S chutí na prázdniny

 Šel sem okolo McDonaldu a řekl si, že zkusím Caprese Beef. Ten už byl samozřejmě dávno vyprodanej, tak sem musel ochutnat něco, čemu McDonald's říká Pesto Burger. Proč? Co to má společnýho s pestem? No nevím. Tohle bude celkem rychlá recenze.


Na obrázku vypadá hezky a podle popisku tam má být: grilované hovězí s plátkem sýru asiago, bazalkovou omáčkou pesto, čerstvým rajčetem a ledovým salátem ve focacii. Prvně bych měl říct, že hamburger není stavěnej jako Grande Italia. Tzn velký maso a velká houska. Je stavěnej spíš jako Royal. Menší houska a tlustý maso. Samo o sobě by na tom nebylo nic špatnýho. Přecejen je o deset korun levnější v menu (McMenu Pesto Burger 120,-).

Bohužel i díky tomuhle je hamburger trochu sušší. A ne jen kvůli tomu. Omáčky moc není, chutná tak nějak nijak. Průhlednej plátek sýra, kterej je taky naprosto bez chuti... A jedno rajče a trocha salátu to nespraví. Jediná dobrá věc je, jako u Grande Italia, houska. Houska dobrá a díky koření navrchu dokonce má hamburger i nějakou chuť. Je to tak. Jediná chuť, kterou u tohodle hamburgeru ucítíte, je trocha bylinek a to je za ty peníze sakra málo.


Caprese Beef, kterej je podle ostatních nejlepší, ale taky nic moc, sem ochutnat nestihnul. Mrzí mně to? Nevím. Asi ne. Letošní prázdninová akce se jim moc nepovedla. Lepší jak minule, ale nic moc. I když podle ankety vpravo se najdou lidi, kterým chutná hodně... Do konce července u mě zase vede v McDonald's Big Tasty. No teď už se jen těšit na srpnovou akci, která by se podle mých informací měla konečně zase týkat něčeho pořádnýho. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat