TATABAZAR
Pamatujete přelom tisíciletí? Zlatá doba gastronomie! Všude broskev, ananas, kokosový rašple, eidam, plátky masa se vyklepávaly, dokud nebyly jako papír, obloha kam se podíváš a Steven Seagal vařil každej večer v televizi. Já si nedávno koupil jeho knížku. Z nějakýho důvodu se jmenuje Chuťovky Petra Novotného, ale je to jasnej Seagal. A podle všeho má rád pořádnou Tvarůžkovou čínu. Prostě čínský koření, hruška, sójovka, kečup... Zlatá doba povídám!
Suroviny:
vepřová kýta
kořenící čínská směs
sůl
mletý pepř
olej
sójová omáčka
kečup
hruška
3 kulaté olomoucké tvarůžky
Maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, okořeníme kořením Čínská směs, případně dosolíme a orestujeme na oleji na pánvi. Přidáme sójovou omáčku, kečup, na kostičky nakrájenou tvrdou hrušku a ještě chvilku osmažíme. Nakonec přidejte nakrájený tvarůžky, zamíchejte, odstavte a okamžitě podávejte.
Jednoduchý jak facka a chuťově opravdu super. Pokud máte rádi kaťáky, tvarůžky a Stevena Seagala, tenhle recept je přesně pro vás!
to je takovej ulet ze si to snad udelam , a katak / tvaruzky miluju
OdpovědětVymazatDneska úlet, dřív standartd.
VymazatSteven Seagal Novotný, to je dobrý. :-D A jídlo zřejmě ještě lepší. Jako ty máš Kavoni hodně vytříbené chutě. ;-)
OdpovědětVymazatŽejo? Teď to jen vysvětlit manželce... :))
Vymazat