U čeho je vždycky ta největší fronta? U stánků na SPD Jarmarku? Těsně vedle! Je to u asijských bister v obchodních centrech. Stovky nudlichtivých lidí namačkaných na sobě slitnajíce nad hromadou jídla za dobrou cenu. A hlavně hodně sójovky! Co si budeme povídat. Raz za čas v té frontě slintám taky. Není to často, ale stane se. Viz jedna recenze na Wok Food z roku 2012 nebo novější recenze na Ngochan z roku 2019. Wok Food je katastrofa, která měla skončit už minulou dekádu a Ngochan byl pokus vedlejšího Guty o něco autentičtější asijskou kuchyni. Asi moc nevyšel, protože se Ngochan proměnil v Tuk Tuk s diametrálně odlišnou nabídkou. Kari s rýží, Pad Thai, Satay a vůbec to nejlepší, co se baští v Thajsku. Za mě dobrá nabídka a už jsem tam pár jídel prubnul. Dokonce jedno z nich dvakrát, tak si na něj střihneme recenzi.
Recenze bude na červený kari s rýží. Na výběr máte z několika druhů mas. Kuřecí tempura, krevety, křupavá kachna nebo tofu. Já si vybral kuřecí tempuru. A musím uznale pokývat, že co se bister týče, patří Tuk Tuk mezi lepší průměr. Ač to na fotce vypadá jako kydanec s masem na plastovým talířku, tak ve skutečnosti se jedná o výborně dochucenej kydanec s masem na plastovým talířku.
PS: Takhle od nich vypadá krevetový satay, když zrovna nemají frmol. Věrní kavoniho instagramový gangstas už tuhle fotku viděli. Plnohodnotné recenze se stoprocentně dočkáte v budoucnu, protože to byla ještě větší pecka než kari.
Žádné komentáře:
Okomentovat