Suroviny:
500 g mletého vepřového
1 vajíčko
5 stroužků česneku
1 menší cibule
mletý kmín
majoránka
mletý pepř
sůl
petrželka
strouhanka
hladká mouka
olej
Mletý maso (stoprocentní, do Alberta ani nechoďte) vytáhněte z ledničky, smíchejte s deckou studené vody a nechte tak půl hodinky odležet. Cibuli si nakrájejte na superjemno a smíchejte s masem. Do masa ještě přidejte vajíčko, prolisovanej česnek, mletej kmín, majoránku, mletej pepř, sůl, petrželku, dvě lžíce hladké mouky a trochu strouhanky. Rukama pořádně promíchejte a vytvarujte karboše. Obalte ve strouhance a osmažte na pořádné vrstvě rozpálenýho oleje. Fajný jsou s bramborovou kaší a tatarkou.
Vyzkouším!
OdpovědětVymazatJinak vareni.cz bych asi miniwebem nenazýval - chodí tam desítky tisíc lidí.
Ten miniweb byl samozřejmě myšlen ironicky. :)
Vymazat