Takhle si lítám po internetu a narazím na článek o jednom českém velikánovi (má minimálně dva metry), Jiřím Babicovi. Tohle jméno ste určitě už zaslechli. Je to takovej českej MacGyver. Z ničeho udělá všechno. A pokud nemáte to nic, tak to nahradíte třeba ještě ničím. Přidáte kapku kečupu a je to dokonalý. No prostě borec. A v tom článku říká, že jeho úžasné recepty ho napadají hlavně, když má hlad. A co se nestalo. Já taky dostal hlad. A když může úžasné a nekonveční recepty vymýšlet on, tak já můžu taky!
Suroviny:
včerejší zrníčková houska
plátek šunkovýho nářezu se sýrem z mrazáku
kostka uleželé nivy ze zadu z lednice
kus národního pokladu, eidamu
otevřená krabice italskýho rajčatovýho protlaku (pomodoro)
sauce na hamburgery z lidlu
paprikáš
Osmažíme si plátek šunkovýho nářezu se sýrem (opravdová lahůdka). Rozkrojíme celozrnou housku. Na spodek nakapem pomodoro, hodíme na housku nářez, poklademe plátkama nivy a eidamu, navrch přidáme kolečka paprikáše a zakryjeme vrchem housky, na kterej sme si namazali sauce na hamburgery z lidlu. A světe div se, máme celkem dobrej a vydařenej oběd a ještě sme se zbavili zbytků v ledničce. Že by na tom Babicovi přecejen něco bylo? :)
Žádné komentáře:
Okomentovat