TATABAZAR
Ale k věci. Žádnej pořádnej článek nemám, takže tady nebudu mlátit prázdnou slámu. Na Instagramu před Vánocema jste mi moc pomohli (moc děkuju) a odhlasovali si, že mám od Babici uvařit jakýsi rybí koule v bramboráku. Nebyly nic moc. Málem mě stály manželství. No a pak jsem si od něj udělal jakýsi sváteční jelení ragů. Taky nic moc. Vlastně celkem hnusný to bylo. A pak jsem v televizi zahlídl Babicův párty karboš. Na instagramu jsem vám slíbil recept, ale nemůžu. Prostě nemůžu na tenhle blog dát žádnej z těch receptů. Internety jsou teďka v době války celkem dobře sledovaný a někdo by si to mohl splíst s návodem na biologický zbraně, případně nabádání a podněcování k násilí na skupině osob. A to si nelajznu. Takže vám sem hodím jen pár fotek. Zkuste se nad nima zamyslet. Nad barvama, zdravou výživou, budoucností, smyslem Vesmíru, na to, proč v sobotu ráno v Biedronce nejsou volný vozíky a prostě myslete na všechno možný jen ne na to, že tyhle skvosty chcete ochutnat. Nechcete. Ne... chce... te...
No, jako asi poprvé nelituji toho, že tu není recept. :-D Ty výtvory jsou totiž opravdu zvláštní. Jsem rád, že tu máme Kavoniho, který se za nás obětuje a pustí k nám jen to použitelné.:-D
OdpovědětVymazat"zvláštní" - největší eufemismus pro jídlo od Babici, kterej jsem kdy slyšel. :)
Vymazat