pondělí 13. srpna 2018

California salát, KFC

California Summer

Chcete si zlepšit karmu? Máte v podstatě jen dvě možnosti. Zvednete zadek a uklidíte někde v okolí v rámci akce Ukliďme Česko nebo zvednete zadek a zajdete si na salát. Já zkusil možnost číslo dva. Udělal jsem dobře?

Ne.


Neudělal. Ale pěkně popořadě. Web říká: "Listy čerstvého salátu, šťavnatá rajčata a křupavé paprikové nachos spolu s guacamole a něčím, bez čeho si KFC ani neumíme představit – kousky grilovaného kuřete! přidejte spicy mango omáčku a víte, že tady jste prostě správně!". Skutečnost?


Pár kousků suchýho kuřecího masa. Ugrilovanýho do mrtva. Poplácaný divným a pikantním kořením. Kousky nebyly ani pořádně rozkrájený, takže se maso nedalo pořádně sníst přiloženou vidličkou. Po odkrytí masa jsem mrknul na salát. Obyčejnej salát byl dost unavenej. To bych ještě bral. Ale ta rukola? Stonků víc než lístků. Takových kousků, který by se k zákazníkovi dostat asi neměly. Doma byste je nepochybně hodily do koše.


Zbytek až taková hrůza nebyla. Nachos s guacamole byly fajn. Kvalitní, křupavý a paprikový nachos společně s guacamole dochuceným trochu do česneku tvořily parádní kombinaci. Množství slabší, ale chuťově fajn. Rajče tam bylo. Minimálně jedno si pamatuju. To všechno si můžete zalít spicy mango omáčkou. Ta byla výborná. Lehce pikantní, sladká jak cecek včelí královny, řídká akorát, ovocná a trochu nakyslá. Do toho všeho je tam chuť nějakýho hodně výraznýho koření. Prostě super. Hodí se do salátu? Ani moc ne. Ale chutná parádně!


Tak si to shrňme. Nachos s guacamole fajn, ale málo. Dresink super, ale zrovna do salátu to to pravý ořechový nebylo. Rukola katastrofa. Salát průměr. Maso suchostrofa. Prostě to hlavní stálo za prd a trocha nachos s guacamole to nezachrání. Balení samo o sobě taky moc nenadchne. Cena? Krásných 119 korun jen a pouze za tohoto krasavce. Doporučit rozhodně nemůžu. Tohle byl nepochybně ten nejhorší salát, jakej sem kdy jedl ve fast foodu. Dost možná jakej sem kdy jedl obecně. Takže pokud si chcete zlepšit karmu, radši jděte uklízet. A můžete začít v KFC na Masarykáči v Ostravě, protože jako bonus tam nahoře byly všude cítit jen a jen záchody. Chuťovka.

PS: Ještě jsem chtěl zrecenzovat mangový shake, ale bohužel. Dostal jsem shake, kterej voněl jak vanilka, chutnal jak vanilka (s kyblíkem cukru) a vypadal jak vanilková zmrzka. Takže asi záměna. Nebo má opravdu chutnat jako vanilka? Těžko říct. Pokud jste ho měli a nechutnal jak vanilka, dejte vědět. Zkusím si ho objednat příště znovu. Ono je totiž dost těžký odolat a nekoupit si arašídovej shake, kterej mají fakt boží... Tahle vanilka mě nějak extra nezaujala.

3 komentáře:

  1. Milan: Včera sme ho zrovna měli, opravdu se to nepovedlo za ty peníze určitě ne

    OdpovědětVymazat
  2. Salat ? A ty, to jako fakt ?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbej nápad. Asi z toho slunka. Ale nebyl první. :)

      http://kavoni.blogspot.com/2017/07/farmarsky-salat-s-kuretem-ugo.html

      http://kavoni.blogspot.com/2012/06/twister-caesar-brazer-salat-kfc.html

      Vymazat