tag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post6960496719179106990..comments2024-03-28T22:59:11.453+01:00Comments on kavoniho žrádlo: Kung Paokavonihttp://www.blogger.com/profile/17069860812513115622noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-15122843706639556842014-04-14T06:24:40.823+02:002014-04-14T06:24:40.823+02:00Já tam koupil nějaký to maďarský typu tokaj. Cena ...Já tam koupil nějaký to maďarský typu tokaj. Cena zhruba stovka. Sladký vína mám rád. Takový portský se u mě neztratí. Ale že by zrovna v tomhle receptu na tom až tak záleželo si nemyslím.kavonihttps://www.blogger.com/profile/17069860812513115622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-778633071097826302014-04-14T06:04:56.575+02:002014-04-14T06:04:56.575+02:00Tip na sladké bílé víno? :P Jestli něco nesnáším, ...Tip na sladké bílé víno? :P Jestli něco nesnáším, tak to je (a dělaj to skoro všichni) v receptu - červené/bílé/mnodré/růžové .. víno .. v lepším případě ještě sladký, suchý, apod. Ale kruci :P však to poměrně podstatně :P změní chuť jídla. Dej konkrétní tip, dík předem :PVeverkanoreply@blogger.com