tag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post20647711516070160..comments2024-03-28T22:59:11.453+01:00Comments on kavoniho žrádlo: Grilled Chicken Club, McDonald'skavonihttp://www.blogger.com/profile/17069860812513115622noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-57917059491521276892015-05-18T13:14:55.069+02:002015-05-18T13:14:55.069+02:00Tak zaprvé. Mase je tepelně zpracované ještě než s...Tak zaprvé. Mase je tepelně zpracované ještě než se mrazí a posílá.. dále se nesmaží ale griluje a není možné aby byla část tak a část jinak kdyz jde pod plotnu která má daný čas a teplotu..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-26631528752077181762015-04-19T18:11:47.401+02:002015-04-19T18:11:47.401+02:00Nejlepší byl stejně 1955 burger :)Nejlepší byl stejně 1955 burger :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-65204783723931045342015-04-13T21:24:33.026+02:002015-04-13T21:24:33.026+02:00Manhattan si pamatuju. Taky jsem si na něj vzpomně...Manhattan si pamatuju. Taky jsem si na něj vzpomněl. Možná za to může čas nebo nostalgie z úžasné akce I Love NY, kterou McDonald's dodnes ještě nepřekonal, ale Manhattan Grilled Chicken se mi zdál o hodně lepší. I když co se I Love NY akce týče, tak tam byly lepší kousky. Třeba Wall Street Beef. :)<br /><br />http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/McDonald-s-Introduces-I-Love-New-York-Line-of-Burgers-2.jpgkavonihttps://www.blogger.com/profile/17069860812513115622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-62550090300653045922015-04-13T21:22:20.368+02:002015-04-13T21:22:20.368+02:00Jotaaak, ono je to vlastne grilovany, pravda. No a...Jotaaak, ono je to vlastne grilovany, pravda. No ale stejnak je to heges:)<br /> JoabAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-87950320383567256722015-04-13T21:18:41.976+02:002015-04-13T21:18:41.976+02:00O hlavu jsem jim to neomlátil. Bylo to až na úplný...O hlavu jsem jim to neomlátil. Bylo to až na úplným konci sendviče. Z bakterií a podobných blbostí strach nemám. Pár jídel na ulici v Bulharsku a máte imunitu na všechno. :) Plus se to kuře vozí hluboce zmrazený, takže nic nehrozí. Ale kdybych ten sendvič jedl z druhé strany, asi by to vypadalo jinak...kavonihttps://www.blogger.com/profile/17069860812513115622noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-57209746087244956442015-04-13T20:16:48.586+02:002015-04-13T20:16:48.586+02:00Tohle kuře je grilované a plátky jsou teda taky př...Tohle kuře je grilované a plátky jsou teda taky předgrilované dopředu, takže se to pak v podstatě jen ohřívá... ale jak je prostě to prso takové nestejně velké a gril nastaven na jeden přítlak, tak ty ocásky občas působí syrově no...<br />Jinak mě tenhle sendvič hodně připomíná Manhattan, který byl dokonalý, tak snad ho taky ještě ochutnám, ikdyž ty peníze se mi za to dávat nechce...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7810537486712202809.post-1554998890113212902015-04-13T10:45:23.346+02:002015-04-13T10:45:23.346+02:00Dík za recenzi. Co se týče kuřecího, furt mi nějak...Dík za recenzi. Co se týče kuřecího, furt mi nějak nejvíc jede ten jejich malej snídaňovej..<br /> Omlátil jsi jim to syrový maso o hlavu? Mi to přijde jako celkem průser, u kuřete (ikdyž bakteriologicky to asi bude nezávadný).. taky nechápu jak se jim to povedlo, to to z tý fritézy jako vytáhli o půl minuty dřív? Dyk jsou tydle věci, tuším, předsmažený..? By mě zajímalo, jestli je to jedna náhodná chyba, nebo je tam něco technologicky blbě. Fakt bych si myslel že to ani neni možný.<br /> JoabAnonymousnoreply@blogger.com